Történetünk

A Mr. Vision asztalos-bútorgyártó és látványtervező vállalkozást Varga Zoltán és Nyári Angelika alapította Budapesten 2019-ben. 

„Angelikával az egyetemen ismerkedtünk meg, megkedveltük egymást és gyorsan eldőlt, hogy egyszer közös vállalkozást fogunk alapítani. Kezdetben termék-és látványtervezéssel foglalkoztunk. később azonban a hobbinkból hivatás vált és az asztalos kivitelezéssel is kiegészült a profilunk.

Munkáink során fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink száz százalékos elégedettséggel távozzanak. Ennek trükkje a szakma megfelelő ismerete és a lelkiismeretes hozzáálláson kívül nem más, mint hogy rengeteg kérdéssel kivesézzük, mit is is szeretne a megrendelő, hiszen a cél egy pontosan olyan végeredmény, amit Ő szeretne.

A hosszútávú céljaink kissé távoliak, de egyáltalán nem elérhetetlenek: szeretnénk elérni, hogy aki itthon bútorgyártásba kezd, az a mi nevünkkel találkozzon először, szeretnénk ha Európa szerte a legjobbak közé tartoznánk, a legnagyobb álmunk pedig egy saját bútorkollekciónk, ha nem nagy kérés, minden második magyar háztartásban.”

A Mr. Vision Sztori

Kapcsolat

Elképzeléseddel vagy kérdéseddel írj nekünk itt vagy az info@mrvision.hu e-mail címre. De hívhatsz minket a következő telefonszámon!

+36 20 329 3551

Címünk:

CompLog MRC Kft.
1182 Budapest
Varjú u. 48.

© 2023 MR Vision Minden jog fenntartva.

hu_HUHungarian